Wandafwerking

Cicami wandafwerking is een podukt dat op praktisch bijna alle ondergronden te gebruiken is, zowel op flexibele als harde ondergronden. Het zorgt voor de unieke uitstraling zoals die van monolitisch afgewerkte  beton. Het product heeft een geringe laagdikte van circa 2 mm. Cicami wandafwerking kan worden aangebracht op verschillende ondergronden als gips, steen, hout of tegels.

Dus is uw badkamer, toilet of keuken toe aan een moderne look, dan biedt Cicami wandafwerking voor u uitkomst. Zonder hak- of breekwerk wordt dit product rechtstreeks op uw wand of vloertegels aangebracht en geeft een trendy en moderne uitstraling. In tegenstelling tot andere replicaproducten geeft Cicami wandafwerking door zijn bijzondere structuur een levendig en natuurlijk uiterlijk aan uw interieur.

Cicami wandafwerking heeft een bijzonder karakter

Cicami wandafwerking wordt handmatig en ambachtelijk aangebracht en kan niet zonder vlekken of spaanstreken worden gemaakt. Ook komen er soms kleine gaatjes in het oppervlak voor. Die specifieke kenmerken geeft Cicami wandafwerking juist zijn bijzondere karakter. Tevens is Cicami wandafwerking slijtvast, waterdicht en meer duurzaam dan allerlei andere producten. Het moderne design past qua uitstraling in werkelijk elke ruimte in uw thuis, kantoor of winkel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn werkzaam in de buurt van Heerhugowaard, maar ook in Huizen, omgeving van Hoofddorp & Amstelveen. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u interesse in één van onze vloeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing