Gietvloer Weesp

Een prachtige moderne gietvloer in Weesp laten leggen? Cicami legt voor zowel de particuliere als de zakelijke klant gietvloeren op een professionele manier in allerlei formaat ruimtes. Een gietvloer laten leggen is echt handwerk en bij ons kunt u rekenen op kwaliteit van onze professionals. Ook voorzien we u van alle nodige adviezen rondom gietvloeren en het laten leggen hiervan. Als u voor Cicami in omgeving Weesp kiest, komt u niet voor verrassingen te staan. 

Voordeel gietvloer Weesp

Wil je in de omgeving van Weesp een gietvloer laten leggen? Dat is een slimme keuze, want gietvloeren zijn geschikt voor talloze ruimtes. Naast de strakke tijdloze uitstraling zijn de gietvloeren ook erg onderhoudsvriendelijk. Deze onderhoudsvriendelijkheid zit hem in het feit dat de vloeren naadloos zijn en vuil en vloeistoffen makkelijk schoon te maken zijn. Door de coating over de vloer heen zullen de stoffen ook niet in de vloer zelf trekken. Dit maakt de gietvloeren uit Weesp een duurzame keuze. Overigens zijn gietvloeren ook een uitkomst voor mensen met een stof- en huismijt allergie, doordat de deeltjes zich niet kunnen hechten aan de vloer. 

Gietvloer Weesp

Type gietvloeren Weesp

Gietvloeren bij Weesp zijn er in diverse varianten. Hieronder lees je als onze opties: 

  • De betonnen gietvloer is de meest bekende vloer van alle gietvloeren. In elk woonstijl- en interieurprogramma is deze vloer wel eens voorbij gekomen. De vloer is modern en robuust en geschikt voor grote ruimtes. Tip: u kunt ook kiezen voor een andere kleur dan grijs voor een speels effect.
  • De grindvloer is een vloer bestaande uit grindkorrels en hoogwaardige kunsthars. Deze vloer kun je ook vinden onder de naam steentapijt. Je kunt deze vloer in diverse kleurencombinaties kiezen en een groot voordeel van deze vloer is dat het door de structuur de warmte goed kan vasthouden. Hierdoor kunt u toch warme voeten hebben zonder dat er een vloerverwarming onder is gelegd. Mocht u wel de wens hebben om vloerverwarming te laten plaatsen onder uw gietvloer, dan is deze grindvloer met haar geringe dikte daar erg voor geschikt. 
  • De coatingvloer is de ideale vloer voor in een magazijn, garage of zelfs een wasstraat. Door het waterafstotende oppervlakte heeft de coatingvloer geen enkele moeite met vocht. Daarnaast is de coatingvloer een voordelige duurzame en makkelijk te onderhouden oplossing.

Twijfelt u over welke gietvloer in Weesp u graag wilt, of wilt u inspiratie opdoen? Dat kan in onze showroom in Haarlem. Behoefte aan advies? Maak een afspraak met een van onze specialisten en zij laten u graag het verschil in gietvloeren zien en beantwoorden uw vragen. Wij bieden naast Weesp, ook gietvloeren aan in Den Helder, Amstelveen, Amsterdam en vele andere plaatsen. Als u al een gietvloer op het oog heeft kunt u direct vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.

 

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Kun je zelf een gietvloer leggen?

Om zeker te zijn van een mooi en duurzaam resultaat adviseren we u om niet zelf een gietvloer te plaatsen. Het is namelijk van belang dat de vloer goed voor behandeld is zodat er later geen scheuren en oneffenheden ontstaan. Wilt u meer advies over het plaatsen van gietvloeren in Weesp? Neem gerust contact met ons op, we adviseren u graag.

Hoe warm mag een ruimte zijn wanneer een gietvloer gelegd wordt?

Het is erg belangrijk dat het niet te warm en niet te koud in een ruimte is. Het mag niet kouder zijn dan 12 graden en niet warmer dan 25 graden. Rond de 18 graden is het meest ideaal. Daarnaast is het vochtpercentage in de ruimte belangrijk. Dit is vooral van belang in nieuwbouwhuizen. Indien je geen vochtmeter in huis hebt is het mogelijk om een stuk plastic folie met tape op de grond te plakken. Indien er na 24 uur geen condens onder zit is de ruimte klaar voor een nieuwe vloer.

Hoe moet een ondervloer voorbehandeld worden?

Allereerst moet de vloer vrij gemaakt worden van stof en vuil. Daarna kan de ondergrond voor behandeld worden met een primer zodat de gietvloer niet opzuigt en optimaal hecht. Daarna wordt een schraap laag aangebracht wat ervoor zorgt dat de gietvloer egaal en vloeistofdicht wordt. Laat het minimaal 18 uur drogen bij een temperatuur van ongeveer 20 graden. Eventuele oneffenheden worden vervolgens weg geschuurd.

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing