Gietvloer

Gietvloeren zijn een trend geworden. Waren het voorheen vooral liefhebbers van strakke designstijl die de gietvloer waardeerden, tegenwoordig zie je gietvloeren ook in een klassieke of romantische inrichting. Ideaal aan een gietvloer is het naadloze systeem{ indien mogelijk}. De vloer wordt in vloeibare vorm gegoten en is vanuit de basis poriëndicht. Hierdoor is een gietvloer zeer gemakkelijk te onderhouden: stof vuil, en vloeistoffen dringen de vloer niet binnen.

Dankzij de hoge elasticiteit scheurt een gietvloer niet. De gietvloer wordt handmatig uitgespaand en dat maakt elke vloer uniek. De vloer heeft een dikte van 3 millimeter, hierdoor is afstelling van deuren en deurposten vaak onnodig.

De polyethene gietvloer is een van onze meest populaire vloeren. De kwaliteit is onder te verdelen in kleurvaste vloeren en in UV-stabiele vloeren. De kleurvaste vloer behoudt, zoals de naam al verklapt, zijn originele kleur als er zonlicht op komt. UV-stabiele vloeren daarentegen kunnen licht verkleuren door het UV-licht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u interesse in één van onze vloeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij plaatsen Gietvloeren in de Regio van Volendam, Haarlem, Alkmaar, Den Helder en omliggende plaatsen.

Vraag offerte aan

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing