Beton gietvloer

Cicami beton Gietvloeren zijn cementgebonden gietvloeren die een natuurlijke robuuste uitstraling hebben. Net als woon gietvloeren bestaan beton gietvloeren uit 1 geheel. De Cicami beton gietvloer is een nieuw type cement gebonden gietvloer dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvaster en daardoor erg duurzaam. Cicami beton gietvloer geeft een natuurlijke betonlook en is geschikt voor grote oppervlakten.
De Cicami beton gietvloer is verkrijgbaar in alle ral kleuren. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent dat een cicami betongietvloer bij uw woning past. Cicami beton gietvloer is een specialistisch werk  dat uw vloer net even dat beetje extra geeft wat uw woning uniek maakt.

Belangrijke aandachtspunten voor het plaatsen van een Beton Gietvloer:

  • Cicami beton gietvloeren kunnen in veel kleuren gemaakt worden. De kleur dient 3 weken voordat wij gaan beginnen bij ons bekend te zijn.
  • Zorgt u ervoor dat de hele woning water en wind dicht is.
  • Houdt u rekening met 1 volle week voor het plaatsen van de gietvloer.
  • In een gietvloer kunnen stofjes, haartjes en oneffenheden voorkomen! Dit is grotendeels te voorkomen, maar nooit helemaal. Dit hoort ook weer bij het product.
  • Wanneer u geen plinten neemt en de gietvloer strak tegen de wand aangegoten moet worden, dan moet u ervoor zorgen dat er een  strakke / dichte vloer en wand aansluiting is.
  • Zorgt u ervoor dat de vloerverwarming zo laag mogelijk staat tijdens het leggen van de vloer, de vloer geheel ontruimd is en dat er schoon gemaakt is{niet met water} voordat wij beginnen. Zo behalen we voor u het beste resultaat.
  • De gietvloer wordt meestal als laatst gelegd. De keuken kan zowel voor de gietvloer geplaatst worden als achteraf.
  • Zorgt u ervoor dat er voldoende verlichting aanwezig is in de woning en stroom 220 volt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u interesse in één van onze vloeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Te contacteren voor uw Gietvloer in Zaandam of uw Gietvloer in Alkmaar.

Vraag offerte aan

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing