Gietvloer Amsterdam

Een gietvloer in Amsterdam laten leggen in uw woonkamer? Natuurlijk! Bij Cicami heeft u de keuze uit verschillende soorten en maten. Wij geven de garantie dat wij uitsluitend met de beste materialen voor uw gietvloer werken. Daarnaast is het van belang dat uw gietvloer door een vakkundig team wordt gegoten. Er komt veel kijken bij het gieten van een gietvloer. Handwerk, inzicht, voorbereiding, ervaring en netheid van werken zijn zo maar een aantal aspecten die zorgen voor een prachtig eindresultaat. En daar bent u van verzekerd bij ons!

Gietvloer Amsterdam

Type gietvloer Amsterdam

U kunt voor elk type gietvloer in Amsterdam een beroep doen op Cicami. De gietvloer is ondertussen een ware trend geworden. Was het een aantal jaar geleden met name een vloer die in trek was bij liefhebbers van een strakke designstijl, ondertussen vindt de vloer zijn weg in veel meer interieurs. Niet zo gek ook, want ook bij een klassieke woonstijl, komt de gietvloer helemaal tot zijn recht. Welke type vloeren zijn er allemaal?

  • De beton gietvloer is van oorsprong de meest kenmerkende gietvloer: cementgebonden betonlook gietvloeren die een strakke, robuuste uitstraling hebben. U kunt echter voor deze vloer ook kiezen voor een andere kleur. De betonlook gietvloer is beschikbaar in alle RAL-kleuren. Zeer geschikt voor grote ruimtes.
  • Voor de grindvloer worden gezeefde grindkorrels gebruikt als basis die aan elkaar gebonden zijn met hoogwaardige kunsthars. Een andere naam voor de grindvloer is steentapijt. De grindvloer is een vrij dunne vloer van 6 millimeter dikte die vaak over een andere vloer gelegd kan worden. Ook zeer geschikt voor zware belasting in de industrie en/of voor chemische toepassingen.
  • De marmerstone gietvloer van Cicami bouwen wij op met echte marmerkorrels die gebonden worden met een hoogwaardige kunsthars. U heeft de keuze uit verschillende korrelgroottes voor de marmerstone gietvloer en 18 prachtige kleuren.
  • De mortelvloer is oorspronkelijk een gietvloer die veel in de industrie werd gebruikt. In uw woning trekt deze vloer echter ook veel bekijks, als u de voorkeur geeft aan een eigentijds interieur. Deze gietvloer, ook wel troffelvloer genoemd, kenmerkt zich door zijn naturel getint tot zandkleur.
  • Onze coatingvloer is ideaal voor gebruik in uw magazijn, fabriek of garage. Het is een snelle oplossing voor het opknappen van deze ruimtes. Ook voor mensen met een wat kleiner budget is de coatingvloer een slimme keuze.

Showroom bezoeken

Heeft u moeite met kiezen of wilt u graag inspiratie opdoen? Kom dan eens langs in onze showroom! We laten u het verschil tussen de vloeren graag zien en voorzien u graag van vrijblijvend advies. De showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Maak een afspraak

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing