Gietvloer Alkmaar

Cicami komt graag bij u langs om uw gietvloer in Alkmaar te leggen. Wij zijn een klein en deskundig bedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt met het gieten van gietvloeren en het aanbrengen van wandafwerking, zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Het grote voordeel is dat wij een kwalitatief hoogwaardige gietvloer kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs, juist omdat wij een kleinere onderneming zijn. Geïnteresseerd? Wij voorzien u graag van eerlijk, deskundig en open informatie over alle voor- en nadelen van gietvloeren.
Gietvloer Alkmaar

Voordelen gietvloer Alkmaar

U wilt een gietvloer in Alkmaar laten gieten? Een slimme keuze want met een gietvloer profiteert u van verschillende voordelen. In het verleden leek de gietvloer alleen tot zijn recht te komen in moderne en industriële interieurs. Niets is echter minder waar: ook in de meer klassieke woningen, is de keuze voor een gietvloer zo gek nog niet. Het hangt namelijk ook af van het type gietvloer dat u kiest. Er zijn verschillende soorten gietvloeren, zoals de bekende betonlook gietvloer, maar ook de marmerstone gietvloer. Met name deze gietvloer is een prachtige vloer in een meer klassieke woonstijl. Naast de veelzijdigheid van de gietvloer zijn er nog veel meer voordelen te noemen:

  • Hoge slijtvastheid en daarom zeer geschikt voor intensief gebruik.
  • Naadloos, waardoor de vloer erg hygiënisch is. De gietvloer is daarom ook zeer geschikt voor mensen met een allergie.
  • Vochtbestendig.
  • Lange levensduur.
  • Zeer onderhoudsvriendelijk. Bekijk bij onze onderhoudstips hoe u de gietvloer schoonmaakt.
  • Sterk en elastisch, waardoor het veel comfort geeft om op te lopen.
  • Geschikt voor alle seizoenen. U kunt bij de meeste gietvloeren vloerverwarming onder de vloer laten aanbrengen. In de zomer neemt de vloer de omgevingstemperatuur aan, zodat deze langer koel blijft.
  • Brandwerend.
  • Een grote verscheidenheid aan mogelijkheden in het type gietvloer, zodat de gietvloer altijd aansluit op uw woonstijl.
  • Veel van onze gietvloeren zijn over een bestaande vloer te leggen. Dat scheelt een hoop sloop- en breekwerk.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Laat u inspireren in onze showroom! Bent u al overtuigd door een van onze vloeren? Dan kunt u via onze website ook direct een offerte opvragen. Wist u dat u de gietvloer kunt laten doorlopen in uw wandafwerking?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Neem contact op met Cicami

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing