Coatingvloer

De Cicami coatingvloer is een relatief snelle en betaalbare oplossing voor het opknappen van uw garage, magazijn of fabrieksvloer. Zo kunt u binnen twee dagen uw vloer laten opknappen, dit is uiteraard afhankelijk van het gekozen coatingsysteem en de ondervloer. Onze Cicami coatingvloer is in vele kleuren te verkrijgen. Uiteraard de bekende RAL-kleuren, en ncs kleuren. De coatingvloer is zowel glad als antislip af te werken.

Wilt u de vloer iets robuuster dan kan dat door een vlok van elke gewenste kleur te strooien in de coating, de vloer krijgt dan meer uitstraling en is minder gevoelig voor vuil en vlekken. Kortom wilt u een strakke coatingvloer en heeft u  een klein budget dan kunt u kiezen voor de Cicami coatingvloer. Let wel op dit systeem is afhankelijk van de ondervloer dus hoe strakker deze vloer des te mooier het eind resultaat van uw coatingvloer.

U kunt uw vloeren ook door ons laten egaliseren en later eventueel een vloercoating door ons aan laten aanbrengen.

  • Garages,
  • Opslagplaatsen / magazijn,
  • Werkplaatsen,
  • Fabriekshallen,
  • Wasstraten,
  • Technische ruimte,
  • Afwerking glad & antislip.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij plaatsen onze vloeren in Amsterdam, maar ook plaatsen wij gietvloeren in Heerhugowaard, omgeving Den Helder, omgeving Weesp en vele andere plaatsen. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u interesse in één van onze vloeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing