Marmerstone

De Cicami Marmerstone vloer is opgebouwd uit echte marmerkorrels die gebonden worden met een hoogwaardige kunsthars. De Marmerstone is er in verschillende  korrelgrootten. Iedere korrelgrootte geeft een andere, eigentijdse uitstraling. De Cicami Marmerstone vloer is in 18 prachtige standaardkleuren te verkrijgen en past in iedere omgeving.

Cicami Marmerstone neemt door de kenmerkende structuur gemakkelijk de omgevingstemperatuur op. En ook houdt dit type vloer de temperatuur langdurig vast. Wel zo prettig als u denkt aan een kil en koud aanvoelende tegelvloer. Een Cicami Marmerstone vloer is geschikt voor vloerverwarming maar biedt zelfs zonder vloerverwarming een behaaglijk wooncomfort.

Aanbrengen Marmerstone vloer

Het aanbrengen van dit type vloer vereist vakmanschap en een goede voorbereiding. Eerst wordt bepaald of de ondergrond geschikt is, pas daarna wordt de Cicami Marmerstone geheel vakkundig en egaal met de hand aangebracht. Dankzij haar jarenlange ervaring is Cicami vloeren hét ideale adres voor het aanbrengen van  Cicami Marmerstone voor veel uiteenlopende toepassingen. En de prijs/kwaliteitverhouding is perfect.

Wij leggen Cicami Marmerstone vloeren in onder meer:

  • Woonhuizen,
  • Appartementen,
  • Autobedrijven,
  • Showrooms,
  • Wachtruimtes,
  • Terrassen,
  • Galerijen en balkons.

Het spreekt voor zich dat elke toepassing haar eigen bijzondere behandeling vereist. Met de juiste handelingen is deze chique vloer slijtvast, behaaglijk en zeer onderhoudsvriendelijk. Een Cicami Marmerstone vloer kan ook aan de bovenzijde worden afgesloten. Dit wordt gedaan met een transparante ‘filler’.

De vloer verliest dan haar open karakter maar is dan goed afgesloten voor vloeistoffen. Hierdoor is de vloer nog vriendelijker in het dagelijks gebruik. Voor de meeste toepassingen is dit echter niet nodig en is de normale structuur uitstekend geschikt voor jarenlang woongenot.

De naadloze Cicami Marmerstone vloer is een warme en tevens behaaglijke sfeer in uw woning, winkel of bedrijf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u interesse in één van onze vloeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden gietvloeren aan in Weesp, omgeving Volendam en de rest van Noord Holland.

Vraag offerte aan

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing