Gietvloer Hoofddorp

Bent u op zoek naar een hoogwaardig kwalitatieve gietvloer in Hoofddorp? Dan bent u bij Cicami aan het goede adres. Wij leveren gietvloeren in allerlei soorten en maten. Ook leveren wij maatwerk en advies over onze gietvloeren voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze gietvloeren in Hoofddorp worden gelegd door onze professionals, daarom heeft u altijd garantie op een prachtige gietvloer.

 

Gietvloer Hoofddorp laten plaatsen

Wilt u een gietvloer laten plaatsen in Hoofddorp? Bij cicami hebben we een breed assortiment aan stijlvolle gietvloeren de we aanbieden in uw regio. Daarom hebben we voor elke ruimte een optie, of dit nou een woonhuis is of een bedrijfspand: cicami heeft voor ieder wat wils! Wilt u een gietvloer plaatsen in Hoofdorp? We hebben hieronder onze gietvloeren uitgelegd staan.  

  • De betonnen gietvloer is de beste keuze als het om grote ruimtes gaat. Deze authentieke type gietvloer is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De vloer zal uw ruimte er strak en modern uit laten zien. Bovendien zijn onze vloeren ook brandbestendig, wat een gietvloer van cicami gelijk een veilige keuze maakt. 
  • De coatingvloer is een slimme keuze als uw budget iets kleiner is. Deze vloer is geschikt voor ruimtes waarin wordt gewerkt, bijvoorbeeld een garage, een magazijn of een fabriekspand. 
  • De troffelvloer of mortelvloer geeft een mooie naturel look aan uw ruimte. Waar deze vloeren vroeger vooral in de industrie werden gebruikt, kiezen steeds meer klanten voor deze mooie zandkleurige gietvloer. 
  • De marmerstone vloer zal zorgen voor een prachtige luxe uitstraling in uw ruimte. De gietvloeren verkopen we in maar liefst 18 kleuren. 
  • Een steentapijt vloer of grindvloer is een dunne vloer van 6 mm die meestal over een andere vloer wordt gelegd. Als u binnen uw bedrijf veel met chemische stoffen te maken heeft is deze vloer een goede optie. Ook kan deze vloer zwaar worden belast.

Bezoek onze showroom

Wij snappen als geen ander dat het kiezen van een gietvloer een weloverwogen keuze is. U kunt op afspraak een bezoek aan onze showroom plannen. Daar laten wij verschillende gietvloeren aan u zien en kunnen we u uitgebreid adviseren. Wij zijn werkzaam op plaatsen zoals Volendam, Huizen, en de omgeving van Weesp.

Neem contact op met Cicami

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een gietvloer mee?

Dit is ongeveer 30 jaar. Omdat een vloer uit meerdere lagen bestaat is deze ook een stuk weerbaarder. Onze gietvloeren zijn waterdicht en gebruiksvriendelijk. Het is dus niet voor niks dat gietvloeren vallen onder ‘harde bedekkingen’. 

Is een gietvloer geschikt voor elk seizoen? 

Gietvloeren zijn er inderdaad voor elk seizoen. In de koudere maanden houd de vloer warmte vast, wat natuurlijk aangenaam is voor warme voeten. In de zomermaanden past de vloer zich aan, waardoor de vloer dan weer kouder zal aanvoelen. 

Is er een ondervloer nodig om een gietvloer te laten leggen? 

Inderdaad is er een ondervloer nodig. Wat zijn de vereisten voor een ondervloer? De vloer moet windbestendig zijn en waterdicht. Ook mag de ruimte waar u de vloer wilt leggen het niet warmer worden dan 18 graden zijn. 

 

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing