Grindvloer

De Cicami grindvloer is opgebouwd uit gezeefde grindkorrels die met een hoogwaardige kunsthars zijn gebonden. Dankzij haar bijzondere eigenschappen krijgt de grindvloer een stoer en robuust karakter en is vrijwel in elke ruimte toe te passen thuis of op kantoor. De grindvloer ook wel Strizzo-vloer of steentapijt genoemd is onderhoudsvriendelijk en in vele kleuren of kleurcombinaties te leveren.

Door de typische structuur neemt de Cicami grindvloer de omgevingstemperatuur gemakkelijk op. Ook houdt de Cicami grindvloer de temperatuur langdurig vast, dat maakt dat een grindvloer zelfs zonder vloerverwarming een behaaglijk wooncomfort biedt. Door haar geringe laagdikte van 6 mm kan de grindvloer gemakkelijk over bijvoorbeeld een bestaande tegelvloer of andere kunststofvloer worden aangebracht. U hoeft in de meeste gevallen geen rekening te houden met hoogtes van deuren, dorpels, plinten of roosters.

CICAMI vloeren bieden meerwaarde

Cicami grindvloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming maar het is niet noodzakelijk. Het geeft wel meerwaarde aan de vloer en het wooncomfort. Een grindvloer aanbrengen vereist een goede voorbereiding. Eerst bepalen wij of de ondergrond geschikt is dit kan zelfs een houten ondergrond zijn, waarop de grindvloer geheel vakkundig met de hand wordt aangebracht: geheel egaal van structuur en natuurlijk strak afgewerkt.

Dankzij haar jarenlange ervaring is cicami Vloeren het ideale adres voor het aanbrengen van alle kunststofvloeren voor de meest uiteenlopende toepassingen. En de prijs/kwaliteitverhouding is bij ons perfect te noemen.

Toepassingen

 • Woonhuizen en appartementen,
 • Showrooms en winkels,
 • Galerijen en terrassen,
 • Horeca en kantines,
 • Kantoorruimtes

Met goede voorbereiding en op de juiste manier aangebracht is het een uitstekende vloer die zéér slijtvast, behaaglijk en goed te onderhouden is. Een grindvloer kan ook aan de bovenzijde worden afgesloten met een transparante ‘filler’. De vloer verliest dan haar open karakter maar is dan afgesloten voor vloeistoffen, waardoor deze vloer nog gemakkelijker te onderhouden is en ook in de badkamer of toilet gelegd kan worden. Voor de meeste toepassingen is dit echter niet nodig en is de normale structuur uitzonderlijk geschikt voor jaren leefgenot. Cicami vloeren garandeert vanzelfsprekend alle door haar aangebrachte producten.

Eigenschappen

 • Systeemdikte 6mm,
 • Anti-allergie,
 • Zwaar belastbaar, mechanisch en chemisch,
 • Stoot, kras- en slijtvast,
 • Vloeistofdicht,
 • Naadloos en in vele kleuren en variaties leverbaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u interesse in één van onze vloeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wist u dat we in de gehele regio van Noord Holland actief zijn? Woont u bijvoorbeeld in de regio van Hoofddorp, regio Huizen of bent u op zoek naar een gietvloer specialist in Volendam? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing