Gietvloer Huizen

Een gietvloer te Huizen in uw bedrijfspand of woning? Het is mogelijk bij Cicami! Een gietvloer leggen is écht vakmanschap. Als u ervoor kiest een gietvloer in Huizen te laten leggen door Cicami, weet u zeker dat u goed zit. Wij sturen namelijk minstens twee van onze vakmensen naar u toe, omdat een gietvloer leggen aardig wat inzicht vraagt. Natuurlijk doen onze professionals ook het voorwerk voor u. Daarin nemen we ook in overweging of de door u gekozen gietvloer daadwerkelijk de ruimte tot zijn recht zal doen. Onze gietvloeren zien er strak uit en geven uw ruimte de gewenste uitstraling. 

Vrijblijvend contact opnemen

gietvloer-huizen

Gietvloer Huizen laten plaatsen

Een gietvloer laten plaatsen in Huizen is ook een duurzame keuze. Bij Cicami zorgen we dat de geplaatste gietvloeren naadloos zijn, mits de ruimte dat toelaat. Zo zijn onze gietvloeren te Huizen dus relatief makkelijk schoon te maken. Ook is het onderhoud van de gietvloeren geen grote klus, de vloer kan namelijk makkelijk schoon worden gemaakt met een droge microvezeldoek. Voor meer informatie over het onderhoud van uw gietvloer kunt u altijd contact met Cicami Gietvloeren opnemen. Gietvloeren komen in verschillende uitvoeringen, waaronder: 

  • De betonnen gietvloer is een gietvloer die zich kenmerkt door de strakke, gebonden uitstraling. Deze vloer is geschikt voor grote ruimtes en is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Wij hebben één week de tijd nodig om de gietvloer bij u thuis te plaatsen. In die periode moet uw woning of pand wind- en waterdicht afgesloten zijn. 
  • Onze coatingvloer is een budgetvriendelijke vloer, en is uiterst geschikt in een garage. Zo kunt u de ruimte voor een kleine prijs toch volledig opfrissen.
  • De marmerstone gietvloer is een luxe optie, en maar liefst beschikbaar in 18 prachtige kleuren. De vloer wordt opgebouwd uit echte marmerkorrels. Deze zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit, waardoor u een luxe uitstraling in uw woning kan realiseren. 
  • De mortelvloer kent u misschien wel vanuit de industrie, deze is namelijk gekenmerkt door een witte- of zandachtige kleur. Echter is deze tegenwoordig ook erg populair in woonkamers. Wij hebben al verschillende mortelvloeren mogen leggen in de woningen van klanten. 
  • Last but not least: de grindvloer. De grindvloer wordt vaak over een andere vloer heen gelegd en is ongeveer 6 mm dik. Een andere naam voor de grindvloer is een steentapijt. Deze vloer is uiterst geschikt voor zware toepassingen in de industrie, en zelfs toepasbaar voor chemische toepassingen. 

Zit er iets passends voor u bij en wilt u een Gietvloer in Huizen laten plaatsen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Een gietvloer laten plaatsen is een grote beslissing. Daarom kunt u ook zeker langskomen in onze showroom te Haarlem, waar we u uitgebreide informatie kunnen verstrekken. Wij doen ook plaatsingen in andere steden, zoals een Gietvloer in Alkmaar

Vrijblijvend contact opnemen

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een gietvloer mee?

De levensduur van een gietvloer hangt af van welk type vloer u heeft. Over het algemeen gaat een gietvloer 30 jaar mee. Dit komt voornamelijk doordat een gietvloer slijtvast is en uit verschillende lagen bestaat. Het is wel van belang om de gietvloer goed te onderhouden, dit kan door de vloer schoon te maken met een droge microvezeldoek. 

Kunt u zelf een gietvloer leggen?

Om zeker te zijn van een mooi en duurzaam resultaat adviseren we u om het leggen van uw gietvloer uit te besteden. Het is namelijk van belang dat de vloer goed voor behandeld is zodat er later geen scheuren of oneffenheden ontstaan. Wilt u meer advies over het plaatsen van gietvloeren? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Is er een ondervloer nodig om een gietvloer te laten leggen?

Voor het leggen van een gietvloer te Huizen is er inderdaad is er een ondervloer nodig. Wat zijn de vereisten voor een ondervloer? De vloer moet windbestendig zijn en waterdicht. Ook is de gewenste temperatuur van een ruimte tussen de 12 en 25 graden Celsius. De optimale temperatuur bij het leggen van een gietvloer is 18 graden Celsius. 

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing