Beton ciré vloer

Beton ciré is een type beton dat oorspronkelijk werd gebruikt in Franse badkamers. Het beton werd vroeger waterdicht gehouden door was of olie. Tegenwoordig wordt beton ciré zo geproduceerd dat het waterdicht is en ook blijft. Daarnaast is het een compacte soort beton, waardoor het materiaal erg watervast is en er weinig slijtage plaatsvindt. Een product van beton ciré gaat hierdoor nog vele jaren mee.

Waar bestaat beton ciré precies uit?

Maar waar bestaat beton ciré eigenlijk precies uit en waarom is het een uitkomst voor u? Allereerst is het goed om te weten dat beton ciré bestaat uit cement, fijn gemalen kiezelstenen en zand, speciale kunsthars (resin) en kleurstof. Door de kleurstof die toegevoegd wordt is het mogelijk om beton ciré in veel verschillende kleuren te laten maken. Hierdoor past het uitstekend binnen verschillende woonstijlen en is het uitermate geschikt om een muur of een vloer te maken.

Een beton ciré vloer is hip en wordt in steeds meer woningen toegepast. Niet voor niets dus dat het binnen de laatste woontrends past. Uiteraard wil je, bij het aanschaffen van een beton ciré vloer, wel dat deze goed wordt aangelegd. Daarom bestelt u bij Cicami: vakkundige aanleg van uw vloer door opgeleide vakmensen met jarenlange ervaring.

Prijs beton ciré vloer

Maar wat is eigenlijk precies de prijs van een beton ciré vloer? Allereerst is het goed om te weten dat de prijs sterk afhankelijk is van het afwerkingspatroon wat gekozen wordt. Ook zijn de mogelijkheden qua kleur verschillend. Als algemene regel mag aangenomen worden dat een beton ciré vloer tussen de €90.- en €140.- per vierkante meter kost. U kunt bij ons ook terecht voor gietvloeren rondom Haarlem of Amsterdam en omgeving.

Voor een specifieke prijsopgave, echter, kunt u het beste contact opnemen met ons om de mogelijkheden door te spreken. Dit kan door te bellen naar 023 – 540 60 14, door te mailen naar info@cicami.nl of door het contactformulier in te vullen. 

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing