Gietvloer Volendam

Gietvloer Volendam

Heeft u interesse om een gietvloer in Volendam te laten leggen? Een gietvloer laten leggen vergt wat vakwerk, daarom kunt u rekenen op de kwaliteit van onze professionals. Advies nodig rondom gietvloeren en deze laten leggen? Hier kunnen we u ook mee helpen. Cicami legt voor zowel de zakelijke als de particuliere klant gietvloeren in Volendam op een professionele manier in allerlei ruimtes. Als u voor Cicami kiest, weet u zeker dat u voor vakwerk gaat!

Voordeel gietvloer Volendam

Onze gietvloeren bij Volendam brengen ook voordelen met zich mee. Ze hebben namelijk een geweldige uitstraling en zijn onderhoudsvriendelijk. Dit komt doordat de coating die op de vloeren wordt gegoten geen vuil en vloeistoffen zullen opnemen. Een ander voordeel van onze gietvloeren uit Volendam: de vloeren zijn naadloos, wat het nóg lastiger maakt voor vuil. Ook met een allergie ben je aan het juiste adres bij ons, omdat stof- en huismijt deeltjes zich niet kunnen hechten aan de vloer. Doordat onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk zijn, heeft u ook nog een duurzame gietvloer in huis. 

master with a needle roller. filling the floor. a contractor painter will paint the garage floor to speed up the sale of your home. floor screed filling, repair and finishing. fill in the low spots with self leveling compound for a fine leveling. cement

Type gietvloeren Volendam

We hebben verschillende uitvoeringen van onze gietvloeren welke wij in de regio Volendam plaatsen: we hebben de opties voor u op een rijtje gezet.

  • De grindvloer is geschikt voor meerdere ruimtes. Bijvoorbeeld in woningen of apartementen. Ook staat een grindvloer mooi bij winkel- en horecazaken. De vloer bestaat uit grindkorrels en kunsthars. een andere benaming voor deze vloer is ook wel steentapijt. Hierdoor heeft u gegarandeerd arme voeten in de winterperiode. Door de dikte van deze vloer is een vloerverwarming eventueel ook nog een optie. 
  • De coatingvloer raden we aan voor een garage, wasstraat of zelf een magazijn. Deze vloer is erg makkelijk in het onderhoud en een super duurzame keuze. Een ander voordeel van dit type gietvloer: de gietvloer heeft geen moeite met een ruimte die vochtiger is. 
  • De betonnen gietvloer is de bekende klassieker onder de gietvloeren. Deze vloer is geschikt voor iedere woon- en werkstijl. De gietvloer is geschikt voor grotere ruimtes en is mooi robuust. Bij deze vloer kunt u ook afwijken van de standaardkleur grijs. Dit zorgt voor een leuk effect in de ruimte. 

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze gietvloeren uit Volendam? of wilt u meer van ons werk bekijken? Dit kan in onze showroom in Haarlem. Voor advies of een vrijblijvend gesprek kunt u een afspraak maken met een van onze specialisten. Ze staan voor u klaar! Als u al een mooie gietvloer op het oog heeft kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. 

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

In welke kleuren zijn gietvloeren beschikbaar?

Een groot voordeel van onze gietvloeren uit Volendam is dat ze in elke gewenste kleur leverbaar zijn. Standaard zijn er 66 kleuren beschikbaar. Heeft u een speciale voorkeur of verzoek? Dan is het mogelijk om een kleur te mengen middel RAL- en NCS-kleuren. Daarnaast kunnen verschillende kleuren gecombineerd worden voor een uniek effect.

Hoe lang duurt het voordat een gietvloer is gelegd?

Over het algemeen duurt het 3 tot 5 dagen voordat een gietvloer te Volendam gelegd is. Dit heeft te maken met het voorbehandelen, drogen en het afwerken van de gietvloer. Totaal duurt het ongeveer anderhalve week voordat een ruimte weer toegangelijk is.

Kan een gietvloer over een andere vloer gelegd worden?

Jazeker, mits de ondergrond vlak is en vrij van vuil en stof. Het voorbehandelen is van groot belang om te garanderen dat de uiteindelijke gietvloer strak en glad wordt. Wilt u een gietvloer in Volendam laten leggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

daniel heesinkdaniel heesink
17:51 01 Sep 20
Bij het eerste gesprek gaf Marco duidelijk aan wat er mogelijk was en liet hij aan de hand van stalen de verschillende... mogelijkheden zien. Daarna verliep het contact erg soepel, hij reageert snel en dacht goed mee.Het lukte hem zelfs om oneffenheden die al in de vloer zaten keurig weg te werken waarvan nu niets meer te zien is. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat.Marco is naast dat hij heel vakbekwaam is, ook een hele aardige man.lees verder
Chantal van SonChantal van Son
21:05 20 Feb 20
Vorig jaar heeft Marco bij ons een betonciré vloer gelegd in onze nieuwbouwwoning. Vanaf het eerste contact hadden we... een fijn en goed gevoel; we hadden inmiddels al best wat mensen gesproken over de verschillende mogelijkheden rondom 'betonlook' vloeren en zagen door de bomen het bos niet meer, maar Marco nam ruim de tijd voor ons om het één en ander uit te leggen. Fijn ook dat we in zijn bescheiden showroom meteen wat voorbeelden konden zien, en hij had zelfs geregeld dat we bij een oude klant van hem een daadwerkelijk gelegde vloer konden bekijken. Ook bij de uiteindelijke kleurkeuze kregen we de mogelijkheid om de staaltjes in ons huis te bekijken, zodat we rekening konden houden met lichtinval en dergelijke.Uiteindelijk dan ook ontzettend blij om voor Cicami te hebben gekozen. We waardeerden het zeer dat het contact altijd persoonlijk en correct was; de planning was flexibel en we werden prima op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Marco is ook zeker in voor een gezellig praatje! Verder is het eindresultaat fantastisch. Er was bij ons een klein 'schoonheidsprobleempje' in de vloer dat snel en naar volle tevredenheid werd opgelost, dus ook bij eventuele problemen kun je van Marco op aan. Na 9 maanden kan ik zeggen dat we alleen maar blij zijn met onze prachtige vloer en hier nog lang van zullen gaan genieten.Oftewel: als je een bedrijf zoekt met goede en persoonlijke service en duidelijk vakmanschap, dan kunnen we Cicami van harte aanbevelen!Marco, bedankt voor je goede zorgen en veel succes nog met je bedrijf!lees verder
piekepieke
19:24 29 May 18
Dik en dik tevreden over onze gietvloer. Naar mijn inziens : dit zijn de mannen die je moet hebben voor een mooie... gietvloer. Top afwerking overal rondom. Super strakke vlakke vloer overal door het gehele appartement. In een woord : geweldig. Prijs kwaliteit : je vindt geen betere in haarlem en omstreken !! Nee ik heb geen aandelen in Cicami alleen maar een mooie super gietvloer. Een aanrader !!lees verder
vinnie vvinnie v
20:21 08 Dec 17
Wat een geweldig mooie vloer heeft Cicami ons geleverd. Eerlijk bedrijf met korte lijntjes, mooie showroom en zeer goed... advies gehad mbt de kleur. Ook heeft men een proefstaal gemaakt zodat we de rest van het interieur op de vloer konden afstemmen. Wij hebben ons gehele huis voorzien van deze vloer en hebben geen seconde spijt dat we die keuze gemaakt hebben. Mocht ik ooit weer gaan verhuizen dan komt er 100% zeker weer een gietvloer in die door Cicami is aangebracht.Marco en Jeff onwijs bedankt voor het schitterende eindresultaat.lees verder
Kortgeleden heeft Cicami bij ons een gietvloer gelegd in ons nieuwe huis. De gietvloer (betonlook) is echt prachtig... geworden en netjes gelegd. Cicami heeft goed met ons meegedacht bij verschillende uitdagingen. We vonden de dienstverlening erg transparant en flexibel. En voelden ons in goede handen. Kortom: aanrader.lees verder
js_loader
Weten wat wij voor u kunnen doen?