Gietvloer Volendam

Heeft u interesse om een gietvloer in Volendam te laten leggen? Een gietvloer laten leggen vergt wat vakwerk, daarom kunt u rekenen op de kwaliteit van onze professionals. Advies nodig rondom gietvloeren en deze laten leggen? Hier kunnen we u ook mee helpen. Cicami legt voor zowel de zakelijke als de particuliere klant gietvloeren op een professionele manier in allerlei ruimtes. Als u voor Cicami kiest, weet u zeker dat u voor vakwerk gaat!

Voordeel gietvloer Volendam

Onze gietvloeren brengen ook voordelen met zich mee. Ze hebben namelijk een geweldige uitstraling en zijn onderhoudsvriendelijk. Dit komt doordat de coating die op de vloeren wordt gegoten geen vuil en vloeistoffen zullen opnemen. Een ander voordeel van de gietvloer: de vloeren zijn naadloos, wat het nóg lastiger maakt voor vuil. Ook met een allergie ben je aan het juiste adres bij ons, omdat stof- en huismijt deeltjes zich niet kunnen hechten aan de vloer. Doordat onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk zijn, heeft u ook nog een duurzame gietvloer in huis. 

Grindvloeren

Type gietvloeren Volendam

We hebben verschillende uitvoeringen van onze gietvloeren welke wij in de regio Volendam plaatsen: we hebben de opties voor u op een rijtje gezet.

  • De grindvloer is geschikt voor meerdere ruimtes. Bijvoorbeeld in woningen of apartementen. Ook staat een grindvloer mooi bij winkel- en horecazaken. De vloer bestaat uit grindkorrels en kunsthars. een andere benaming voor deze vloer is ook wel steentapijt. Hierdoor heeft u gegarandeerd arme voeten in de winterperiode. Door de dikte van deze vloer is een vloerverwarming eventueel ook nog een optie. 
  • De coatingvloer raden we aan voor een garage, wasstraat of zelf een magazijn. Deze vloer is erg makkelijk in het onderhoud en een super duurzame keuze. Een ander voordeel van dit type gietvloer: de gietvloer heeft geen moeite met een ruimte die vochtiger is. 
  • De betonnen gietvloer is de bekende klassieker onder de gietvloeren. Deze vloer is geschikt voor iedere woon- en werkstijl. De gietvloer is geschikt voor grotere ruimtes en is mooi robuust. Bij deze vloer kunt u ook afwijken van de standaardkleur grijs. Dit zorgt voor een leuk effect in de ruimte. 

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze vloeren of wilt u meer van ons werk bekijken? Dit kan in onze showroom in Haarlem. Voor advies of een vrijblijvend gesprek kunt u een afspraak maken met een van onze specialisten. Ze staan voor u klaar! Als u al een mooie gietvloer op het oog heeft kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. 

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

In welke kleuren zijn gietvloeren beschikbaar?

Een groot voordeel van gietvloeren is dat ze in elke gewenste kleur leverbaar zijn. Standaard zijn er 66 kleuren beschikbaar. Heeft u een speciale voorkeur of verzoek? Dan is het mogelijk om een kleur te mengen middel RAL- en NCS-kleuren. Daarnaast kunnen verschillende kleuren gecombineerd worden voor een uniek effect.

Hoe lang duurt het voordat een gietvloer is gelegd?

Over het algemeen duurt het 3 tot 5 dagen voordat een gietvloer gelegd is. Dit heeft te maken met het voorbehandelen, drogen en het afwerken van de gietvloer. Totaal duurt het ongeveer anderhalve week voordat een ruimte weer toegangelijk is.

Kan een gietvloer over een andere vloer gelegd worden?

Jazeker, mits de ondergrond vlak is en vrij van vuil en stof. Het voorbehandelen is van groot belang om te garanderen dat de uiteindelijke gietvloer strak en glad wordt.

 

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing