Egaliseren

Egalisatie van een dekvloer of tegelvloer komt vaak voor. Bijvoorbeeld wanneer de tegelvloer kan blijven of wordt vervangen en de dekvloer is beschadigd (kan ook bij verwijderen van hout of tapijt voorkomen). Daarnaast kunnen dekvloeren schuin aflopen door ouderdom of ondeugdelijke aanbrengen. Ook het dichtzetten van de ingefreesde vloerverwarming en daar na egaliseren kan Cicami voor u verzorgen.

Alle oneffenheden in de vloer worden door middel van een laagje egaline weggewerkt. Afhankelijk van de beschadigingen en de behoefte van de opdrachtgever kan de laag egaline variëren van 2 mm tot 2 cm. Cicami voert de egalisatie vakkundig voor u uit zodat uw strakke vernieuwde vloer helemaal klaar is voor de gewenste eindbedekking.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u interesse in één van onze vloeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij werken in de regio West-Nederland, hierdoor kunt u zelfs contact opnemen voor een gietvloer in Den Helder, gietvloer in Amstelveen, gietvloer in Heerhugowaard of een gietvloer in Hoofddorp!

Vraag offerte aan

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing