Gietvloer Den Helder

Wilt u een stijlvolle gietvloer in Den Helder laten leggen in uw bedrijvenpand? Of bent u op zoek naar een mooie gietvloer voor in uw woning? Cicami helpt u hier graag bij. Wij hebben vele mogelijkheden, zowel voor onze zakelijke klanten als voor onze particuliere klanten. Als u kiest voor een gietvloer in Den Helder, bent u van kwaliteit verzekerd. Onze materialen halen we alleen uit Nederland. Zo kunt u ons met een gerust hart te werk laten gaan. Door onze opgeleide professionals komt u dus niet voor ongewenste verrassingen te staan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Gietvloer Den Helder

Voordelen Gietvloer Den Helder

Gietvloeren zijn de laatste jaren in de rage gekomen. Dit vinden we bij Cicami ook niet gek, gietvloeren stralen een luxe uit, en zijn daarnaast erg modieus. Er zijn nog meer voordelen aan een gietvloer laten plaatsen in Den Helder: als u de gietvloer in meerdere ruimtes laat leggen zorgt dit voor een mooi geheel in uw bedrijfspand of woning. Graag vertellen we u meer over ons brede assortiment en wat we u te bieden hebben:

  • Als eerste onze klassieke marmerstone gietvloer. Deze gietvloer is erg trendy en is verkrijgbaar in maar liefst 18 verschillende kleuren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor verschillende maten korrelgroottes.
  • Onze robuuste betonnen gietvloer zorgt voor een ontzettend stoere uitstraling. De vloer is cementgebonden en verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Deze vloer past perfect in grote ruimtes.   
  • Als u een wat kleiner budget hebt, maar uw ruimte wel een metamorfose wilt geven, is de industriële coatingvloer wellicht iets voor u. De coatingvloer is vooral geschikt voor uw fabriekshal of garagepand. 
  • De mortelvloer herkent u misschien wel uit de industriële panden van vroeger. Deze vloer kenmerkt zich door haar rustige zandkleur. Vandaag de dag is deze mortelvloer (ook wel een troffelvloer genoemd) ook erg populair in ruimtes zoals de woonkamer. 
  • En als laatste bieden wij de grindvloer aan. Deze vloer komt tot stand door gezeefde grindkorrels die gebonden worden door kwalitatief kunsthars. De grindvloer heeft een dikte van 6 mm, en is daarom zeer geschikt om over een andere vloer heen te leggen. Deze vloer wordt vaak gelegd op plekken waar werkzaamheden met chemische toepassingen worden uitgevoerd.  

Bent u (dringend) op zoek naar een gietvloer maar komt u er even niet uit? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om op afspraak in onze showroom langs te komen. Wij plaatsen ook gietvloeren in Huizen, Hoofddorp en in de omgeving van Heerhugowaard.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

In welke ruimtes kan een gietvloer worden gelegd?

We hebben een paar gietvloeren die uitermate geschikt zijn voor industrieel gebruik. Liever een gietvloer in uw woning? Dit kan in de woonkamer of slaapkamer, maar ook in een keuken of badkamer. U kunt namelijk douchen op de meeste vloeren (als ze waterdicht zijn) en vlekken van het koken trekken niet in de vloer. 

Kan ik ook zelf een gietvloer plaatsen? 

Dit zou eventueel kunnen, maar in de meeste gevallen raden we dit wel af. De ondervloer moet namelijk behandeld worden om later scheuren te voorkomen. Daarnaast is het leggen van een gietvloer geen gemakkelijke klus. Er zijn meerdere factoren om rekening mee te houden. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. 

Hoe houd ik mijn gietvloer schoon?

Dit is eigenlijk heel simpel, eventuele rommel kunt u weghalen met een natte doek. In een houten vloer trekken vlekken in, maar bij een gietvloer is dit niet het geval. 

 

 

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing