Gietvloer Amstelveen

Wilt u een gietvloer laten leggen in uw woning in Amstelveen? Dan bent u bij Cicami aan het goede adres! Wij leggen verschillende soorten gietvloeren in alle soorten en maten en in alle mogelijke ruimtes. Onze gietvloeren komen ook nog eens van Hollandse bodem, waardoor u verzekerd bent van het allerbeste materiaal.

Ook het leggen van de gietvloer gebeurt natuurlijk door onze specialisten. Het mag geen verrassing zijn dat het leggen van een gietvloer een ingewikkeld klusje is waar een goede voorbereiding cruciaal bij is. Daarnaast is het écht handwerk. Ons team is zeer ervaren en gaat vakkundig te werk, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Niet op de korte, maar ook niet op de lange termijn.

Gietvloer

Type gietvloer Amstelveen 

Veel mensen denken dat een gietvloer alleen past in een strakke, vaak industriële designstijl, maar niets is minder waar. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten gietvloeren waar uit gekozen kan worden. Hierdoor past een gietvloer vaak ook in een klassieke of moderne woning. Weet u nog niet zeker waar u precies uit kunt kiezen? Bekijk dan hieronder een kort overzicht:

  • Een betonnen gietvloer is de meest kenmerkende gietvloer. De vloer geeft een robuuste en strakke uitstraling die in de basis een betonlook geeft, maar ook in andere kleuren verkrijgbaar is. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor grote ruimtes.
  • Een grindvloer of steentapijt is een vloer die samengesteld wordt met gezeefde grindkorrels. De korrels worden aan elkaar gebonden met hoogwaardig kunsthars. Een grindvloer is een vrij dunne vloer van 6 millimeter en wordt vaak over een andere vloer heen gelegd. Deze vloer kan zwaar belast worden en is ook te gebruiken in de industrie en/of voor chemische toepassingen. 
  • Een marmerstone gietvloer wordt gebouwd met authentieke marmerkorrels en aan elkaar gehecht door middel van hoge kwaliteit kunsthars. De marmeren vloer kan in 18 verschillende kleuren gemaakt worden
  • De mortelvloer of troffelvloer is oorspronkelijk een gietvloer die veel in de industrie werd gebruikt. De vloer wordt nu ook in woningen gebruikt en geeft een zandkleurige, naturel getinte look.
  • De coatingvloer is ideaal voor een magazijn, fabriek of garage en is een snelle oplossing voor het opknappen van ruimtes. Voor mensen met een kleiner budget is deze vloer een slimme, goedkope keuze.

Bent u er nog niet helemaal uit welke gietvloer u precies wilt? In onze goed bereikbare showroom in Almere doet u vrijblijvend inspiratie op. Ook bieden we in vele andere plaatsen onze diensten aan zoals in Hoofddorp, Amsterdam of Zaandam. En we geven u natuurlijk ook graag vrijblijvend advies. Maak hiervoor wel even een afspraak, dan maken onze adviseurs tijd voor u vrij. Neem voor verdere vragen of het maken van een afspraak contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de mail op info@cicami.nl, via het contactformulier of door te bellen naar  023 – 540 60 14.

 

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Welke soorten gietvloeren zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten gietvloeren. Zo is er altijd een mooie gietvloer die past bij uw wensen. Zo is er een betonnen giervloer, een grindvloer (steentapijt), een marmerstone gietvloer, een mortelvloer (trommelvloer) en een coatingvloer.

Hoe lang gaat een gietvloer mee?

De levensduur van een gietvloer hangt af van welke u kiest. Over het algemeen gaat een gietvloer 30 jaar mee. Dit komt voornamelijk doordat een gietvloer slijtvast is en uit verschillende lagen bestaat. Het is wel van belang om de gietvloer goed te onderhouden.

Hoe moet je een gietvloer onderhouden?

Voornamelijk zand kan zorgen voor beschadigingen. Wanneer men over een gietvloer met zand loopt kunnen er krassen optreden. De vloer kan schoongemaakt worden met een stofzuiger of bezem met zachte borstel. Daarnaast raden we aan om éénmaal per week de gietvloer te dweilen met een vlakmop.

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing