Over ons

Cicami is een kleine onderneming. Zij verzorgen al zeven  jaar de styling van woning, kantoor, winkel, garage of welke ruimte dan ook. Dat doen ze door het vakkundig aanbrengen van gietvloeren en wandafwerking. Doordat Cicami gietvloeren een kleine onderneming is kunnen ze een kwalitatief beter product aanbieden tegen een scherpe prijs.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Eisen van een Gietvloer 

Omdat het gebruik van elke ruimte weer anders is, is elke vloer weer anders. Of deze nu slijtvast moet zijn, ultra hard, antislip, weerstand verlagend, elastisch of een combinatie hiervan; Cicami voorziet u van een  vloer op maat geschikt voor de ruimte en het gebruik. Maar voor alle vloeren geldt dat ze een esthetische meerwaarde bieden. Cicami levert de hoogste kwaliteit alifatische PU gietvloeren die ook nog in ons eigen land worden geproduceerd.  

Cicami wandafwerking

Wandafwerking met betonlook. Je ziet het steeds vaker. En dat is niet zo verwonderlijk want het geeft uw ruimte een moderne soms zelfs industriele look. Niet kil maar juist een modern/warme look. Dat komt doordat de basis bestaat uit vermalen rotsgesteente. Door toevoeging van hoogwaardige bindmiddelen, ontstaat een waterdichte pasta die cicami op uw muren aanbrengt. Cicami wanden zijn ongevoelig voor bacteriën of schimmel en makkelijk schoon te houden.

Gietvloeren

Gietvloeren van Cicami geven uw ruimte een geheel eigen uitstraling. Of het nu uw werk of leefomgeving betreft het doel van de interieurstyling is om volledig aan uw wensen tegemoet te komen. Een kantoor dat een zakelijke uitstraling moet hebben of juist een warme huiselijke sfeer in uw woning. Cicami gietvloeren benaderd elk project op een persoonlijke manier en stelt het dan ook op prijs om zo veel mogelijk persoonlijk contact te onderhouden.  

Waar zijn wij werkzaam?

Cicami is werkzaam in Noord-holland en Zuid-holland. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld gietvloeren in Amsterdam maar ook in plaatsen zoals Huizen, Weesp, Zaandam en ook plaatsen wij vloeren in Alkmaar. Weet u niet zeker of wij ook werkzaam zijn binnen uw omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Geïnteresseerd in één van onze gietvloeren? Onze service loopt tot na uw project, daar staat het aftersales team voor u klaar. U krijgt een NOA garantie, en ook na de applicatie van de vloer staat het team van Cicami gietvloeren altijd voor u klaar. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of ontvang een offerte op maat. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing