Gietvloer Zaandam

Gietvloer Zaandam

Op zoek naar een gietvloer in Zaandam, gelegd door een vakkundig team? Cicami is het bedrijf voor het leggen van gietvloeren voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Wij zijn een kwalitatief hoogwaardig bedrijf met een groot assortiment aan gietvloeren. Wilt u een gietvloer in een grote of kleine ruimte? Geen enkel probleem, Cicami legt gietvloeren in verschillende formaten. Wij voorzien u graag van advies bij al uw vragen rondom gietvloeren.

gietvloeren

Voordelen gietvloer Zaandam

Het aanschaffen van een gietvloer in Zaandam is een slimme keuze. Gietvloeren hebben naast een klassieke uitstraling nog diverse voordelen. De vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hebben door de hoge slijtvastheid een lange levensduur. Daarnaast zijn de vloeren vochtbestendig en naadloos, dit maakt het uitermate geschikt voor mensen met een allergie! Begrijpelijk dat u deze vloer in elke ruimte wil hebben. Elk type gietvloer is geschikt voor verschillende ruimtes en wij informeren u graag over de verschillende vloeren met de daarbij horende geschikte ruimtes:

  • Grindvloer. De stoere grindvloer is uitermate geschikt voor meerdere ruimtes. Voor de particuliere klant kan de vloer gelegd worden in woonhuizen en appartementen. Tevens past deze grindvloer goed in winkel- en horecagelegenheden. Als kantoorvloer is deze vloer een stijlvolle toevoeging. Met zijn robuuste look is de grindvloer geschikt voor terrassen en galerijen.
  • Marmerstone gietvloer. De marmerstone gietvloer is geschikt voor woonhuizen, appartementen en balkons. Daarnaast past deze korrelvloer goed in algemene ruimtes zoals wachtruimtes, terrassen en galerijen. Deze gietvloer is ook geschikt voor autobedrijven en showrooms.
  • Mortelvloer. De mortelgietvloer is een hygiënische vloer door zijn gladde oppervlak. Om deze reden is het dé vloer voor de farmaceutische industrie, zwembaden, ziekenhuizen, fabrieken en professionele keukens. Daarnaast kan deze vloer ook worden gelegd in kantoren en woningen.
  • Coatingvloer. De coatingvloer is een gladde gietvloer met een laag coating. Door zijn gladde waterafstotende oppervlak is de vloer uitermate geschikt voor wasstraten, werkplaatsen en fabriekshallen. Tevens past de coatingvloer in garages, technische ruimtes, magazijnen en kan het geleverd worden met een gladde- of antislip-afwerking.

Overweegt u een gietvloer? Maak gerust een afspraak om inspiratie op te doen in onze showroom in Haarlem. Wij plaatsen onze gietvloeren in vele plaatsen zoals Amstelveen, Huizen en Weesp en we helpen u graag bij het maken van een keuze. Heeft u al een van onze gietvloeren op het oog? Het is ook mogelijk om direct een offerte vrijblijvend aan te vragen via onze website.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Welke gietvloeren zijn niet geschikt voor vloerverwarming?

Een vloerverwarming toevoegen aan bijvoorbeeld uw badkamer zorgt voor extra comfort. Helaas zijn niet alle gietvloeren geschikt voor vloerverwarming. Zo is epoxyhars erg hard en daardoor niet geschikt. Daarnaast zijn niet alle cementgebonden gietvloeren geschikt voor vloerverwarming. Om zeker te zijn of uw gekozen vloer geschikt is voor vloerverwarming adviseren wij u contact met ons op te nemen.

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming?

Vloerverwarming zorgt natuurlijk voor etra comfort. Daarnaast is het mogelijk om alle radiatoren te verwijderen waardoor een ruimte makkelijker in te richten is en een strakkere uitstraling krijgt. Tevens kunt u energie besparen omdat een vloerverwarming minder energie verbruikt dan radiatoren. Let er wel op dat u de vloer niet te snel laat opwarmen of laat afkoelen. Wij adviseren u graag over hoe u het beste met uw vloerverwarming kunt omgaan.

Waar kan een gietvloer geplaatst worden?

Een groot voordeel van een gietvloer is dat deze in veel verschillende soorten ruimtes geplaatst kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een woonkamer, badkamer (mits de gietvloer waterdicht is), keuken, slaapkamer, eetkamer en een entree. Of u nu de voorkeur heeft voor industrieel, warm, strak, effen of met reliëf, alles is mogelijk. Er zijn veel verschillende soorten gietvloeren. Zo is er altijd een variant die past bij de uitstraling die u voor ogen heeft.

daniel heesinkdaniel heesink
17:51 01 Sep 20
Bij het eerste gesprek gaf Marco duidelijk aan wat er mogelijk was en liet hij aan de hand van stalen de verschillende... mogelijkheden zien. Daarna verliep het contact erg soepel, hij reageert snel en dacht goed mee.Het lukte hem zelfs om oneffenheden die al in de vloer zaten keurig weg te werken waarvan nu niets meer te zien is. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat.Marco is naast dat hij heel vakbekwaam is, ook een hele aardige man.lees verder
Chantal van SonChantal van Son
21:05 20 Feb 20
Vorig jaar heeft Marco bij ons een betonciré vloer gelegd in onze nieuwbouwwoning. Vanaf het eerste contact hadden we... een fijn en goed gevoel; we hadden inmiddels al best wat mensen gesproken over de verschillende mogelijkheden rondom 'betonlook' vloeren en zagen door de bomen het bos niet meer, maar Marco nam ruim de tijd voor ons om het één en ander uit te leggen. Fijn ook dat we in zijn bescheiden showroom meteen wat voorbeelden konden zien, en hij had zelfs geregeld dat we bij een oude klant van hem een daadwerkelijk gelegde vloer konden bekijken. Ook bij de uiteindelijke kleurkeuze kregen we de mogelijkheid om de staaltjes in ons huis te bekijken, zodat we rekening konden houden met lichtinval en dergelijke.Uiteindelijk dan ook ontzettend blij om voor Cicami te hebben gekozen. We waardeerden het zeer dat het contact altijd persoonlijk en correct was; de planning was flexibel en we werden prima op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Marco is ook zeker in voor een gezellig praatje! Verder is het eindresultaat fantastisch. Er was bij ons een klein 'schoonheidsprobleempje' in de vloer dat snel en naar volle tevredenheid werd opgelost, dus ook bij eventuele problemen kun je van Marco op aan. Na 9 maanden kan ik zeggen dat we alleen maar blij zijn met onze prachtige vloer en hier nog lang van zullen gaan genieten.Oftewel: als je een bedrijf zoekt met goede en persoonlijke service en duidelijk vakmanschap, dan kunnen we Cicami van harte aanbevelen!Marco, bedankt voor je goede zorgen en veel succes nog met je bedrijf!lees verder
piekepieke
19:24 29 May 18
Dik en dik tevreden over onze gietvloer. Naar mijn inziens : dit zijn de mannen die je moet hebben voor een mooie... gietvloer. Top afwerking overal rondom. Super strakke vlakke vloer overal door het gehele appartement. In een woord : geweldig. Prijs kwaliteit : je vindt geen betere in haarlem en omstreken !! Nee ik heb geen aandelen in Cicami alleen maar een mooie super gietvloer. Een aanrader !!lees verder
vinnie vvinnie v
20:21 08 Dec 17
Wat een geweldig mooie vloer heeft Cicami ons geleverd. Eerlijk bedrijf met korte lijntjes, mooie showroom en zeer goed... advies gehad mbt de kleur. Ook heeft men een proefstaal gemaakt zodat we de rest van het interieur op de vloer konden afstemmen. Wij hebben ons gehele huis voorzien van deze vloer en hebben geen seconde spijt dat we die keuze gemaakt hebben. Mocht ik ooit weer gaan verhuizen dan komt er 100% zeker weer een gietvloer in die door Cicami is aangebracht.Marco en Jeff onwijs bedankt voor het schitterende eindresultaat.lees verder
Kortgeleden heeft Cicami bij ons een gietvloer gelegd in ons nieuwe huis. De gietvloer (betonlook) is echt prachtig... geworden en netjes gelegd. Cicami heeft goed met ons meegedacht bij verschillende uitdagingen. We vonden de dienstverlening erg transparant en flexibel. En voelden ons in goede handen. Kortom: aanrader.lees verder
js_loader
Weten wat wij voor u kunnen doen?