Gietvloer Zaandam

Op zoek naar een gietvloer in Zaandam, gelegd door een vakkundig team? Cicami is het bedrijf voor het leggen van gietvloeren voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Wij zijn een kwalitatief hoogwaardig bedrijf met een groot assortiment aan gietvloeren. Wilt u een gietvloer in een grote of kleine ruimte? Geen enkel probleem, Cicami legt gietvloeren in verschillende formaten. Wij voorzien u graag van advies bij al uw vragen rondom gietvloeren.

Gietvloer Zaandam

Voordelen gietvloer Zaandam

Het aanschaffen van een gietvloer in Zaandam is een slimme keuze. Gietvloeren hebben naast een klassieke uitstraling nog diverse voordelen. De vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en hebben door de hoge slijtvastheid een lange levensduur. Daarnaast zijn de vloeren vochtbestendig en naadloos, dit maakt het uitermate geschikt voor mensen met een allergie! Begrijpelijk dat u deze vloer in elke ruimte wil hebben. Elk type gietvloer is geschikt voor verschillende ruimtes en wij informeren u graag over de verschillende vloeren met de daarbij horende geschikte ruimtes:

  • Grindvloer. De stoere grindvloer is uitermate geschikt voor meerdere ruimtes. Voor de particuliere klant kan de vloer gelegd worden in woonhuizen en appartementen. Tevens past deze grindvloer goed in winkel- en horecagelegenheden. Als kantoorvloer is deze vloer een stijlvolle toevoeging. Met zijn robuuste look is de grindvloer geschikt voor terrassen en galerijen.
  • Marmerstone gietvloer. De marmerstone gietvloer is geschikt voor woonhuizen, appartementen en balkons. Daarnaast past deze korrelvloer goed in algemene ruimtes zoals wachtruimtes, terrassen en galerijen. Deze gietvloer is ook geschikt voor autobedrijven en showrooms.
  • Mortelvloer. De mortelgietvloer is een hygiënische vloer door zijn gladde oppervlak. Om deze reden is het dé vloer voor de farmaceutische industrie, zwembaden, ziekenhuizen, fabrieken en professionele keukens. Daarnaast kan deze vloer ook worden gelegd in kantoren en woningen.
  • Coatingvloer. De coatingvloer is een gladde gietvloer met een laag coating. Door zijn gladde waterafstotende oppervlak is de vloer uitermate geschikt voor wasstraten, werkplaatsen en fabriekshallen. Tevens past de coatingvloer in garages, technische ruimtes, magazijnen en kan het geleverd worden met een gladde- of antislip-afwerking.

Overweegt u een gietvloer? Maak gerust een afspraak om inspiratie op te doen in onze showroom in Haarlem. Wij plaatsen onze gietvloeren in vele plaatsen zoals Amstelveen, Huizen en Weesp en we helpen u graag bij het maken van een keuze. Heeft u al een van onze gietvloeren op het oog? Het is ook mogelijk om direct een offerte vrijblijvend aan te vragen via onze website.

Neem contact op

 

Veelgestelde vragen

Welke gietvloeren zijn niet geschikt voor vloerverwarming?

Een vloerverwarming toevoegen aan bijvoorbeeld uw badkamer zorgt voor extra comfort. Helaas zijn niet alle gietvloeren geschikt voor vloerverwarming. Zo is epoxyhars erg hard en daardoor niet geschikt. Daarnaast zijn niet alle cementgebonden gietvloeren geschikt voor vloerverwarming. Om zeker te zijn of uw gekozen vloer geschikt is voor vloerverwarming adviseren wij u contact met ons op te nemen.

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming?

Vloerverwarming zorgt natuurlijk voor etra comfort. Daarnaast is het mogelijk om alle radiatoren te verwijderen waardoor een ruimte makkelijker in te richten is en een strakkere uitstraling krijgt. Tevens kunt u energie besparen omdat een vloerverwarming minder energie verbruikt dan radiatoren. Let er wel op dat u de vloer niet te snel laat opwarmen of laat afkoelen. Wij adviseren u graag over hoe u het beste met uw vloerverwarming kunt omgaan.

Waar kan een gietvloer geplaatst worden?

Een groot voordeel van een gietvloer is dat deze in veel verschillende soorten ruimtes geplaatst kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een woonkamer, badkamer (mits de gietvloer waterdicht is), keuken, slaapkamer, eetkamer en een entree. Of u nu de voorkeur heeft voor industrieel, warm, strak, effen of met reliëf, alles is mogelijk. Er zijn veel verschillende soorten gietvloeren. Zo is er altijd een variant die past bij de uitstraling die u voor ogen heeft.

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing