Waarom ons

Een interieurontwerp heeft altijd een doel, het verbeteren van de werk of leefomgeving, of het creëren van een warme of huiselijke sfeer. Volgens ons vloeien de mooiste ontwerpen qua vloer, wanden, kleur en interieur samen. Als Cicami gietvloeren willen we benaderbaar zijn. Persoonlijk contact. U moet erop kunnen vertrouwen dat u ons altijd kunt bellen. Dat we u de beste oplossing bieden op een manier dat u waarde voor uw geld krijgt tegen de beste service. Cicami gietvloeren neemt daarom het hele traject rond de vloer over, zodat u uw aandacht op anderen zaken kunt richten. Beleef de Cicami  gietvloer in de showroom, wij adviseren en begeleiden u van aankoop tot applicatie en ver daarna.

Wat maakt Cicami gietvloeren zo anders?

Cicami gietvloeren is een kleine onderneming voor gietvloeren in Nederland .Wij hebben een showroom in Haarlem en zijn alleen op afspraak geopend. Na jaren van applicatie voor gerenommeerde gietvloer bedrijfen in Nederland, vonden wij het tijd worden om ons te richten op onze eigen organisatie en de verkoop van vloeren. Niet door snelle verkoopverhalen websites en dure showroom locaties, maar door eerlijke open vakkundige informatie over het product gietvloeren. Hierdoor kan een significant hogere kwaliteit voor een betere prijs aangeboden worden. Een gietvloer is een naadloos vloersysteem op basis van kunststof. Wij leveren en produceren de hoogste kwaliteit gietvloeren van Nederland. Cicami gietvloeren heeft een NOA garantie en na applicatie is ons aftersales team altijd beschikbaar

Kwaliteit en applicatie

Voor de Cicami gietvloeren worden alleen de beste materialen gebruikt en optimaal samengesteld, maar het is het vakmanschap van de applicateur die bepaalt of goed materiaal ook resulteert in een mooie gietvloer. Een gietvloer is handwerk, inzicht, voorbewerking, ervaring, detailgericht en netheid van werken. Voor een strakke esthetische mooie vloer met een goede structuur zijn vakmensen van groot belang. Het Cicami applicatieteam bestaat uit een team van minimaal 2 vakmensen die communicatief vaardig , netjes en langdurig getraind zijn.

De Cicami gietvloeren zijn:

  • Flexibel!
  • Elastisch,
  • Slijt- en kleurvast,
  • Lange levensduur,
  • Naadloos (als het technisch mogelijk is),
  • Eenvoudig in onderhoud,
  • Anti allergie,
  • Vloeistofdicht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u interesse in één van onze vloeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing