Waarom ons

Een interieurontwerp heeft altijd een doel, het verbeteren van de werk of leefomgeving, of het creëren van een warme of huiselijke sfeer. Volgens ons vloeien de mooiste ontwerpen qua vloer, wanden, kleur en interieur samen. Als Cicami gietvloeren willen we benaderbaar zijn. Persoonlijk contact. Beleef de Cicami gietvloer in de showroom, wij adviseren en begeleiden u van aankoop tot applicatie en ver daarna.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat maakt Cicami gietvloeren zo anders?

Cicami gietvloeren is een kleine onderneming voor gietvloeren in Noord-holland en Zuid-holland. Wij hebben een showroom in Haarlem en zijn alleen op afspraak geopend. Na jaren van applicatie voor gerenommeerde gietvloer bedrijven in Nederland, vonden wij het tijd worden om ons te richten op onze eigen organisatie en de verkoop van vloeren. Niet door snelle verkoopverhalen op websites en dure showroom locaties, maar door eerlijke open vakkundige informatie over het product gietvloeren. 

Onze kwaliteit

Cicami werkt met een simpele en betrouwbare aanpak. Hierdoor kan een significant hogere kwaliteit voor een betere prijs aangeboden worden. Een gietvloer is een naadloos vloersysteem op basis van kunststof. Wij leveren en produceren de hoogste kwaliteit gietvloeren van Nederland. Cicami gietvloeren heeft een NOA garantie en na applicatie is ons aftersales team altijd beschikbaar.

Onze applicatie

Voor de Cicami gietvloeren worden alleen de beste materialen gebruikt en optimaal samengesteld, maar het is het vakmanschap van de applicateur die bepaalt of goed materiaal ook resulteert in een mooie gietvloer. Een gietvloer is handwerk, inzicht, voorbewerking, ervaring, doelgericht en netheid van werken. Wij sturen daarom een applicatieteam die uit twee vakkundige werknemers bestaat. De Cicami gietvloeren zijn:

  • Flexibel!
  • Elastisch,
  • Slijt- en kleurvast,
  • Lange levensduur,
  • Naadloos (als het technisch mogelijk is),
  • Eenvoudig in onderhoud,
  • Anti allergie,
  • Vloeistofdicht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Cicami gietvloeren neemt daarom het hele traject rond de vloer over, zodat u uw aandacht op andere zaken kunt richten. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u interesse in één van onze gietvloeren in Zaandam, Haarlem, Alkmaar of omgeving? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing