Gietvloer Heerhugowaard

Wilt u een gietvloer in Heerhugowaard laten plaatsen? Dan bent u bij Cicami aan het juiste adres. Cicami heeft al zeven jaar ervaring met gietvloeren aanleggen in allerlei verschillende soorten ruimtes met verschillende formaten. Cicami voorziet u van een vloer die geschikt is voor jouw soort ruimte en gebruik. Onze gietvloeren zijn van de hoogste kwaliteit en worden in ons eigen land geproduceerd. Bent u op zoek naar een professionele gietvloer in Heerhugowaard? Kies dan voor Cicami.

gietvloer-heerhugowaard

 

Gietvloer Heerhugowaard laten plaatsen

Zoals gezegd, bieden we gietvloeren aan voor allerlei verschillende soorten ruimtes. Dit komt omdat we bij Cicami een breed assortiment aan gietvloeren hebben van de hoogste kwaliteit. Wilt u een gietvloer in Heerhugowaard plaatsen en wilt u weten welk soort gietvloer voor uw ruimte het meest geschikt is? Hieronder worden een aantal verschillende soorten gietvloeren uitgelegd.

  • De marmerstone vloer bestaat uit echte marmerkorrels en is beschikbaar in 18 standaardkleuren. Dit type vloer neemt gemakkelijk de omgevingstemperatuur op en houdt deze warmte lang vast. Vloerverwarming is mogelijk met een marmerstone vloer, maar de vloer houdt van zichzelf al veel warmte vast. De marmerstone vloer is geschikt voor verschillende soorten ruimtes en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • De grindvloer bestaat uit gezeefde grindkorrels die met kunsthars gebonden zijn. Dit type vloer heeft een stoer en robuust uiterlijk en is geschikt voor verschillende soorten ruimtes. Wat de grindvloer onderscheidt, is dat dit type vloer erg slijtvast en goed te onderhouden is.
  • De coatingvloer staat bekend omdat het een relatief snelle en goed betaalbare optie is voor het opknappen van bijvoorbeeld magazijnen of fabriekshallen. De coatingvloer kan glad, met antislip of juist iets robuuster gemaakt worden. Wilt u wat minder geld uitgeven aan een vloer? Dan is de coatingvloer de ideale oplossing.
  • De betonnen gietvloer is een goede keuze als u een vloer voor een grote ruimte nodig heeft. Deze vloer heeft een strakke en moderne uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De betonnen gietvloer is slijtvast en gaat daarom erg lang mee. Ook is dit type vloer brandbestendig, wat ervoor zorgt dat dit een ook veilige optie is.

Het kiezen van een gietvloer kan een lastige keuze zijn. Wij geven u graag advies in onze showroom in Haarlem. Maak een afspraak en onze specialisten beantwoorden al uw vragen. Weet u al wat voor soort gietvloer u wilt? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij leggen onder andere ook gietvloeren in Zaandam, Volendam en Amsterdam. 

Neem contact op met Cicami

Veelgestelde vragen

Hoe onderhoud je een gietvloer? 

Het belangrijkste is om zo min mogelijk met zand over de vloer te lopen. Zand zorgt namelijk voor de meeste krassen op een gietvloer. Een gietvloer kan gewoon worden schoongemaakt met een stofzuiger of een bezem met een zachte borstel.

Heeft een gietvloer ook nadelen?

Naast de vele voordelen, hebben gietvloeren helaas ook nadelen. UV-straling, oftewel zonlicht, kan ervoor zorgen dat de gietvloer verkleurt. Dit gebeurt vooral bij gietvloeren die licht getint zijn. Ook is het zo dat epoxy gietvloeren relatief krasgevoelig zijn en een gietvloer kan vies ogen, omdat vuil erop blijft liggen.

Is het noodzakelijk om een ondervloer te hebben om een gietvloer aan te kunnen leggen? 

Wanneer je een gietvloer wilt laten leggen, is een ondervloer nodig. Deze ondervloer heeft ook een aantal vereisten. Zo moet de ondervloer windbestendig en waterdicht zijn.

Gietvloer

Gietvloeren

Grindvloer

Grindvloeren

Gietvloer

Marmerstone

Mortelvloer

Mortelvloeren

Weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag een offerte aan

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Cicami Gietvloeren

Website realisatie: Doelbewust Online Marketing