Gietvloer Heerhugowaard

Gietvloer Heerhugowaard

Wilt u een gietvloer in Heerhugowaard laten plaatsen? Dan bent u bij Cicami aan het juiste adres. Cicami heeft al zeven jaar ervaring met gietvloeren aanleggen in allerlei verschillende soorten ruimtes met verschillende formaten. Cicami voorziet u van een vloer die geschikt is voor jouw soort ruimte en gebruik. Onze gietvloeren zijn van de hoogste kwaliteit en worden in ons eigen land geproduceerd. Bent u op zoek naar een professionele gietvloer in Heerhugowaard? Kies dan voor Cicami.

coatingvloer 300x225 2

Gietvloer Heerhugowaard laten plaatsen

Zoals gezegd, bieden we gietvloeren aan voor allerlei verschillende soorten ruimtes. Dit komt omdat we bij Cicami een breed assortiment aan gietvloeren hebben van de hoogste kwaliteit. Wilt u een gietvloer in Heerhugowaard plaatsen en wilt u weten welk soort gietvloer voor uw ruimte het meest geschikt is? Hieronder worden een aantal verschillende soorten gietvloeren uitgelegd.

  • De marmerstone vloer bestaat uit echte marmerkorrels en is beschikbaar in 18 standaardkleuren. Dit type vloer neemt gemakkelijk de omgevingstemperatuur op en houdt deze warmte lang vast. Vloerverwarming is mogelijk met een marmerstone vloer, maar de vloer houdt van zichzelf al veel warmte vast. De marmerstone vloer is geschikt voor verschillende soorten ruimtes en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • De grindvloer bestaat uit gezeefde grindkorrels die met kunsthars gebonden zijn. Dit type vloer heeft een stoer en robuust uiterlijk en is geschikt voor verschillende soorten ruimtes. Wat de grindvloer onderscheidt, is dat dit type vloer erg slijtvast en goed te onderhouden is.
  • De coatingvloer staat bekend omdat het een relatief snelle en goed betaalbare optie is voor het opknappen van bijvoorbeeld magazijnen of fabriekshallen. De coatingvloer kan glad, met antislip of juist iets robuuster gemaakt worden. Wilt u wat minder geld uitgeven aan een vloer? Dan is de coatingvloer de ideale oplossing.
  • De betonnen gietvloer is een goede keuze als u een vloer voor een grote ruimte nodig heeft. Deze vloer heeft een strakke en moderne uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De betonnen gietvloer is slijtvast en gaat daarom erg lang mee. Ook is dit type vloer brandbestendig, wat ervoor zorgt dat dit een ook veilige optie is.

Het kiezen van een gietvloer kan een lastige keuze zijn. Wij geven u graag advies in onze showroom in Haarlem. Maak een afspraak en onze specialisten beantwoorden al uw vragen. Weet u al wat voor soort gietvloer u wilt? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij leggen onder andere ook gietvloeren in Zaandam, Volendam en Amsterdam. 

Neem contact op met Cicami

Veelgestelde vragen

Hoe onderhoud je een gietvloer?

Het belangrijkste is om zo min mogelijk met zand over de vloer te lopen. Zand zorgt namelijk voor de meeste krassen op een gietvloer. Een gietvloer kan gewoon worden schoongemaakt met een stofzuiger of een bezem met een zachte borstel.

Heeft een gietvloer ook nadelen?

Naast de vele voordelen, hebben gietvloeren helaas ook nadelen. UV-straling, oftewel zonlicht, kan ervoor zorgen dat de gietvloer verkleurt. Dit gebeurt vooral bij gietvloeren die licht getint zijn. Ook is het zo dat epoxy gietvloeren relatief krasgevoelig zijn en een gietvloer kan vies ogen, omdat vuil erop blijft liggen.

Is het noodzakelijk om een ondervloer te hebben om een gietvloer aan te kunnen leggen? 

Wanneer je een gietvloer wilt laten leggen, is een ondervloer nodig. Deze ondervloer heeft ook een aantal vereisten. Zo moet de ondervloer windbestendig en waterdicht zijn.

daniel heesinkdaniel heesink
17:51 01 Sep 20
Bij het eerste gesprek gaf Marco duidelijk aan wat er mogelijk was en liet hij aan de hand van stalen de verschillende... mogelijkheden zien. Daarna verliep het contact erg soepel, hij reageert snel en dacht goed mee.Het lukte hem zelfs om oneffenheden die al in de vloer zaten keurig weg te werken waarvan nu niets meer te zien is. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat.Marco is naast dat hij heel vakbekwaam is, ook een hele aardige man.lees verder
Chantal van SonChantal van Son
21:05 20 Feb 20
Vorig jaar heeft Marco bij ons een betonciré vloer gelegd in onze nieuwbouwwoning. Vanaf het eerste contact hadden we... een fijn en goed gevoel; we hadden inmiddels al best wat mensen gesproken over de verschillende mogelijkheden rondom 'betonlook' vloeren en zagen door de bomen het bos niet meer, maar Marco nam ruim de tijd voor ons om het één en ander uit te leggen. Fijn ook dat we in zijn bescheiden showroom meteen wat voorbeelden konden zien, en hij had zelfs geregeld dat we bij een oude klant van hem een daadwerkelijk gelegde vloer konden bekijken. Ook bij de uiteindelijke kleurkeuze kregen we de mogelijkheid om de staaltjes in ons huis te bekijken, zodat we rekening konden houden met lichtinval en dergelijke.Uiteindelijk dan ook ontzettend blij om voor Cicami te hebben gekozen. We waardeerden het zeer dat het contact altijd persoonlijk en correct was; de planning was flexibel en we werden prima op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Marco is ook zeker in voor een gezellig praatje! Verder is het eindresultaat fantastisch. Er was bij ons een klein 'schoonheidsprobleempje' in de vloer dat snel en naar volle tevredenheid werd opgelost, dus ook bij eventuele problemen kun je van Marco op aan. Na 9 maanden kan ik zeggen dat we alleen maar blij zijn met onze prachtige vloer en hier nog lang van zullen gaan genieten.Oftewel: als je een bedrijf zoekt met goede en persoonlijke service en duidelijk vakmanschap, dan kunnen we Cicami van harte aanbevelen!Marco, bedankt voor je goede zorgen en veel succes nog met je bedrijf!lees verder
piekepieke
19:24 29 May 18
Dik en dik tevreden over onze gietvloer. Naar mijn inziens : dit zijn de mannen die je moet hebben voor een mooie... gietvloer. Top afwerking overal rondom. Super strakke vlakke vloer overal door het gehele appartement. In een woord : geweldig. Prijs kwaliteit : je vindt geen betere in haarlem en omstreken !! Nee ik heb geen aandelen in Cicami alleen maar een mooie super gietvloer. Een aanrader !!lees verder
vinnie vvinnie v
20:21 08 Dec 17
Wat een geweldig mooie vloer heeft Cicami ons geleverd. Eerlijk bedrijf met korte lijntjes, mooie showroom en zeer goed... advies gehad mbt de kleur. Ook heeft men een proefstaal gemaakt zodat we de rest van het interieur op de vloer konden afstemmen. Wij hebben ons gehele huis voorzien van deze vloer en hebben geen seconde spijt dat we die keuze gemaakt hebben. Mocht ik ooit weer gaan verhuizen dan komt er 100% zeker weer een gietvloer in die door Cicami is aangebracht.Marco en Jeff onwijs bedankt voor het schitterende eindresultaat.lees verder
Kortgeleden heeft Cicami bij ons een gietvloer gelegd in ons nieuwe huis. De gietvloer (betonlook) is echt prachtig... geworden en netjes gelegd. Cicami heeft goed met ons meegedacht bij verschillende uitdagingen. We vonden de dienstverlening erg transparant en flexibel. En voelden ons in goede handen. Kortom: aanrader.lees verder
js_loader
Weten wat wij voor u kunnen doen?